Ons Telefoonnummer: 0570-835567
 

Bruisbal "Crazy after Dark"

  • €3,75

Bruisbal

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: €3,10

Beschikbaarheid: 20

Merk: BOMB Cosmetics

Model: Crazy after Dark

Een heerlijke bruisbal. Stap in bad en geniet van de bruisende beleving!


Nog wat verdere informatie over de producten van BOMB Cosmetics staat hieronder en is een vrije vertaling wat zij over zichzelf zeggen op hun website:


Wat ons anders maakt

De kracht van etherische oliën - Deze kleine geschenken van moeder natuur zijn te vinden in elk van onze producten en worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. Ze moeten hun kracht geven om de ziel te kalmeren en zijn vol magie om je gemoedstoestand te verhogen, te veranderen of te verbeteren.

Waar mogelijk gebruiken we natuurlijke ingrediënten. Vanaf september 2016 hebben we al onze glitters gewijzigd naar een nieuw type biologisch afbreekbare sparkle, een speciale geregenereerde cellulose gemaakt van de eucalyptus boom-extract!

Wij geloven dat geen dieren, mensen of het milieu zouden moeten lijden voor onze luxe. Wij zijn trots op het maken van producten die niet alleen heerlijk ruiken en heerlijk aanvoelen, maar er ook nog eens mooi uitzien en volledig met de hand gemaakt worden!


Hoe handgemaakt praten we hier?

We bedoelen 100% handgemaakt - al onze producten zijn liefdevol handgemaakt dankzij ons team van meer dan 250 Bomb-er Lomb-ers! Gegoten, gemengd, gewalst en volledig met de hand behandeld, onze prachtige ontwerpers zorgen ervoor dat elk product uniek is, maar uiteindelijk perfect op zijn eigen kleine manier. (Net als jij, jij brutale kleine bom!). We tekenen zelfs de ontwerpen op de geschenkverpakking en de decoraties op de blasters!


Bunnies R Hunnies.

Testen we op dieren? Eew...de vraag alleen al!. Maar serieus,  we hebben NOOIT één van onze afgewerkte producten of ingrediënten op dieren getest en NOOIT zullen we een derde partij in dienst nemen om dit namens ons te doen.

En hoe graag we ook onze BOMB-familie willen uitbreiden tot voorbij de 72 landen waar we al leveren, we weigeren eenvoudigweg elk land aan deze lijst toe te voegen waarvoor dierproeven wettelijk verplicht zijn. Want lieverd...Bunnies R Hunnies.


Veganistisch vriendelijk? Eh lieverd. al onze zepen, kaarsen en pot- en flesproducten zijn geschikt voor veganisten, maar ook voor een veelvoud Blasters, Creamers & Mallows. Let op het veganistische symbool op onze website.

Beoordelingen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!